Майка, наръгала с ножица бебето си, иска съкратен процес

Крими

20-07-2014, 08:57

Снимка:

24chasa.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Убийцата вероятно ще признае вината си

Пловдивчанката, която прободе с ножица новороденото си момиченце, а после го задуши и скри в пералнята, е поискала съкратен съдебен процес, пише 24 часа онлайн. 31-годишната Светлана Александрова вероятно ще признае изцяло данните от обвинителния акт, тъй като на делото няма да се разпитват свидетели и експерти. Заседанието е насрочено за 5 август.

Светлана е безработна и неомъжена с три невръстни деца. През 2013-а имала полови контакти с различни мъже и заченала за четвърти път. Аборт не успяла да направи заради напредналата бременност. На 2 януари т.г. родила в тоалетната на дома си. Грабнала ножицата и нарязала бебето в областта на шията и гръдния кош с намерение да го убие. После обаче се разколебала, купила от аптеката превързочни материали и нахранила дъщеричката си.

На следващия ден се обадила на предполагаемия баща на пеленачето - Тодор Велков от Садово, и го помолила да го прибере при себе си. Той взел пеленачето, но когато видял нараняванията по телцето му, се уплашил и го върнал на майката.

Два дни по-късно жената направила опит незабелязано да остави бебето в родилен дом в Пловдив. Момиченцето обаче се разплакало и Светлана го стиснала силно за нослето и устата. Бебето издъхнало за секунди. Майката го пъхнала в платнена чанта и го занесла в жилището си. Държала го три дни в пералнята, а накрая го закопала в ромския кв. Столипиново.Снимка на Деня

Зимни нюанси от плевенския парк "Кайлъка"