Видолов сряза Вили Вуцов за ЧРД

Любимецът на бултрасите отказа на треньора след 2-часов разговор

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Велислав Вуцов е направил безуспешен опит да върне Костадин Видолов в клуба, съобщава „Тема спорт”.

Легендата на „канарчетата“ напусна след скандал с изпълнителния директор Тервел Златев. Последният обяви, че Видолов не е пожелал да води тима в тежката ситуация. Специалистът категорично отрече това и хвърли оставка.

Вчера Вуцов е имал почти двучасов разговор с Коце Видолов. Вили обаче не е успял да го убеди да влезе в щаба му. Така негови помощници остават Георги Чиликов, Николай Киров, Светослав Гърков и Тихомир Тодоров.

Вчера Велислав Вуцов празнува 47-ия си рожден ден. Той прекара деня на базата в Коматево, снощи „жълто-черните“ тренираха за последно преди днешното домакинство на Локомотив (София).

Играчите се стягат за победа, която да е подарък за треньора.Той ще може да използва тарана Юнес Хамза. Тунизиецът бе картотекиран в БФС и е потвърдил пред Вуцов, че е готов да влезе в игра в „А“ група, но не и в евротурнирите, за да не навреди това на негов трансфер.