Дарина Павлова щастлива за сватбата на дъщеря си

Дарина подарила бебешка количка за сватбата

"От четири години Венци и Тарик са заедно, познаваме се. Беше невероятно тържество", разказа тя пред bTV, без да крие радостта си от щастливото събитие за детето на Илия Павлов от първия му брак.

С блясък в очите Дарина разказа, че вилата в Тоскана, където бе сватбеното тържество, е била обградена от едната страна с гора от маслинови дървета, от другата страна - лозя.

"Говори се, че вуйчото на Макиавели я е поръчал", каза съпругата на убития бизнесмен и уточни, че тържеството не е имало нищо, свързано с религия и политика с двете държави.

"Свидетели сме на тяхната любов", разказа с топъл глас тя и обясни как всички шаферки подготвяли грима и прическите си на една голяма тераса. "Ползвахме водоустойчива спирала за мигли, нямаше размазани", през смях разказа мащехата на булката, която с нетърпение очаква да види развитието на своя подарък.

Дарина разкри, че поддържа ежедневна връзка с децата си без да им досажда. "Оставям ги да си мислят, че не ги контролирам", каза тя. Не без гордост майката представи успехите на наследниците на Павлов. "Илия-Калоян завърши гимназия, приет е в Колорадо биохимия. Паола е много артистична. Тя завърши в Тексас изкуство, преподава йога", каза актрисата.

Като основа на всичко Дарина постави семейството. "Винаги има баланс между семейство, работа, приятели. Семейството е на първо място", разказа съпругата на Илия Павлов. Тя не скри, че в нейния живот бизнесменът остава на първо място.

"Човекът, с когото заедно направихме нещо много хубаво, много красиво - семейство, любов - това е Илия Павлов. Той ще остане, защото аз го виждам всеки ден в децата си, те продължават да носят това щастие, което аз съм имала с този човек", каза Дарина.

Това, че семейството е на първо място, тя показва и чрез избора си.

"Имала съм предложения да се снимам, но за да направиш една роля, трябва да имаш време, да влезеш във всички нюанси на характера. Обмислям идеята за малка роля. Не бих казала, че ми липсва сцената, театъра, човек минава през различни етапи в живота си. Сега започнах да продуцирам филми, които са на финалната права. Родена съм в България, няма начин да не съм свързана със страната си", каза Дарина.