Джена завидя на Галена

Певицата явно трудно преглъща успехите на колежката си с най-новата й песен "Хавана тропикана"

В разгара на лятото и то малко преди турнето на "Пайнер", което стартира през август, Галена направи клип на световно ниво, сниман в Куба към песента "Хавана Тропикана". Видеото, а и самото парче, са далеч от чалгата,  а според мнозина - такъв проект, правен от български изпълнител, трябва да заслужи и световна слава.

Разбира се, интригите и завистта във фолка нямат край. Друго актуално име в този жанр - Джена, остана недоволна от проекта, който направи Галена и без никой да я пита остави послание в социалната мрежа, в което доста тънко и внимателно плюе по колежката си.

"Много искам да изясня нещо тук и сега! Мелодията и ритъмът към новата ми песен "Неверници" са създадени от мен и Оцко. Това е проект, създаден от двамата, както и песните ни до този момент. Работим добре заедно и се допълваме. Двигател в творчеството на всеки музикант е певецът. Така че не се чудете, че песента е създадена от Оцко. НО... Относно аранжимента - Оцко е перфектен и там не се намесвам. Относно визиите ми... нека оставим професионалистите да си вършат работата, а именно Мис Бони и Деси Миланова. Ако има негативи, желая да ни лишат от коментарите си. Също така моля, не обиждайте други колеги на моята страница. Правя музика, а не филми, затова слушайте песента и да ви е чудесно лятото!".

С това си излияние Джена намекна, че прави песни, а не скъпи клипове. Феновете обаче подчертават:

"Тези, които правят хубави клипове си правят и хубави песни! Аз пък искам да гледам качествени неща по телевизията вместо до болка познати сцени в някоя кръчма с някакъв модел, балетчу и толкова - стига с това еднообразие - време е за революция", пише Lifestyle.