Близо до вас - ремонт и поддръжка на всички Lenovo Think устройства

Парите

21-07-2014, 14:41

Автор:

Платена публикация

Всичко от Автора

Лирекс Хай Тех разшири компетенциите на всичките си сервизни центрове

До скоро в България разчитахме на сертифицирано сервизно обслужване за Lenovo Think устройствата само в София и Варна.

 Лирекс Хай Тех разшири компетенциите на всичките си сервизни центрове и вече можете да разчитате на обслужване от сертифицирани специалисти за всички Lenovo Think устройства близо до вашия град. Освен в София и Варна, сервизни центрове за вашето Lenovo Think устройство има в Пловдив, Бургас, Габрово, Русе, Стара Загора, Девня и Козлодуй.

Ако сте фирма и търсите сервиз за гаранционна поддръжка, ако сте потребител, който използва Lenovo Think устройство в своя дом, искате да направите  профилактика или да удължите срока на стандартната гаранция на вашето Lenovo Think устройство, в сервизните центрове на Лирекс Хай Тех получавате компетентно, качествено, бързо изпълнение на услугата близо до вашия град.

Можете да разчитате на оторизирано сервизно обслужване на всички потребителски и бизнес модели с марката Lenovo Think:

•       Lenovo ThinkPad (Yoga, Helix, Series: T, L, E, W, X, S)

•       Lenovo ThinkPad Tablet ( Tablet 2, Helix, Thinkpad 8)

•       Lenovo ThinkCenter, (E, M, E Tiny)

•       Lenovo ThinkCentre ALL-IN-ONE ( E, M series)

•       Lenovo ThinkStation ( C, D, E, S, W series)

•       Lenovo ThinkServer ( RD, TS, TD series)

•       Lenovo ThinkVision Monitors

Резултатът е прецизен ремонт, кратки срокове за изпълнение, близо до вас.

Къде ще ни намерите?

За сервизните центрове на Лирекс Хай Тех

Разполагаме с едни от най-големите оторизирани сервизни центрове за производителите Lenovo, HP, Cisco , Fujitsu, Brother, Xerox и Sumsung. В сервизните центрове на Лирекс Хай Тех всички продукти се обслужват според стандартите и правилата на съответния производител, независимо кой е той. Нашите клиенти разчитат на качественото обслужване, кратки срокове за изпълнение на заявките, експертен и сертифициран екип.

За Лирекс Хай Тех

Дружествата от групата Лирекс.ком (Лирекс Хай Тех, Лирекс БГ, Лирекс БС, Лирекс Скопие) са водещи в областта на информационните и комуникационни технологии. Предлагат консултантски и аутсорсинг услуги, цялостно проектиране, изграждане и поддържане на ИКТ решения и системи, разработване на софтуер. Също така предлагат и поддържат компютърно, комуникационно и мрежово оборудване, офис техника и консумативи, аудио-визуална техника и стандартен софтуер.