Матушев треньор №1 на кръга

По един футболист на Локо и Ботев попаднаха в идеалния състав

Сезонът в „А“ група стартира и 1-ия кръг от шампионата вече е в историята. Българските фенове станаха свидетели на куп изненади и 12 попадения в 6-те срещи.

Sportonline.bg ще Ви представи идеалния отбор за 1-ия кръг на „А“ група, в който липсва чист централен нападател, предвид слабите им изяви.

Вратар: Николай Банков (Хасково)

Ляв бек: Веселин Минев (Левски)

Десен бек: Йордан Христов (Ботев)

Бранителят на Ботев Пд за пореден път показа, че е сред най-добрите играчи на своя пост у нас. Христов бе сред най-активните при домакинската победа на „канарите“ над Локо Сф с 1:0.

Централен защитник: Кристиян Супусела (ЦСКА)

Централен защитник: Николай Димитров (Хасково)

Халф: Станислав Маламов

Любимецът на феновете на „смърфовете“ бе част от храбрия тим на Локо, който изкопчи 1:1 от Левски. Маламов дори изведе пловдивчани с капитанската лента и се понрави с играта си в дефанзивен план. Полузащитникът даде всичко от себе си, подобно на своите съотборници, и бе заменен в самия край на срещата.

Халф: Стенио (Черно море)

Десен халф: Дончо Атанасов (Хасково)

Ляв халф: Луис Педро (Левски)

Втори нападател: Маркиньос (ЦСКА)

Нападател: Карлос Фонсека (Славия)

Треньор на кръга: Неделчо Матушев

Опитният специалист успя за няколко дни да изгради боеспособен тим, който да изкопчи равенство срещу Левски. „Смърфовете“ дори бяха близо до победата, но в крайна сметка и равенството е с цената на успех предвид многото промени в клуба. Матушев намери точната рецепта за противопоставяне срещу „сините“, които бяха пределно мотивирани да започнат новия сезон с победа.