Психопат удуши бременна тинейджърка и обезглави приятеля й

Животът

22-07-2014, 09:01

Снимка:

интернет, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

В американския щат Мичиган

Бременна в осмия месец тинейджърка е удушена, а приятелят й обезглавен, след като двойката се свързала с непознат в сайта за обяви Craigslist, с който се уговорили да се срещнат, за да правят секс.

Преди да бъде удушена и напъхана в багажника на колата на убиеца си, 18-годишната Брук Слокъм е била държана в плен в дома на 31-годишния Брейди Истрайк, където полицията е открила средства за завързване на хора, съобщиха властите в Уайоминг в американския щат Мичиган. Неродената й дъщеря също е починала. Началникът на местната полиция Джеймс Кармоди съобщи още, че 25-годишният приятел на Брук, Чарлз Оупъниър е бил намерен обезглавен в местен парк ден по-рано. Главата му обаче все още не е открита, пише БЛИЦ.
След изчезването на двойката на 12 юли, Истрайк бе открит от полицията миналия вторник. При опит да избяга, докато полицаите претърсват дома му, той катастрофира с колата си по време на преследването и се застрелва. Следователите разкриха днес, че електронни писма сочат, че Слокъм се е свързала с убиеца чрез обява в сайта Craigslist и се е уговорила да се срещнат, за да правят секс.
Планът е бил Оупъниър да се срещне с Истрайк, да остане в стаята, докато втория прави секс с приятелката му, а след това да вземе пари за услугата. Бащата на убитата тинейджърка разкри, че е бил запознат с начина, по който двойката изкарва пари. Той уточни, че дъщеря му се е съгласявала на всичко, което е искал от нея приятелят й, за да останат двамата заедно и да отгледат детето си.
Грег Слокъм разказа още, че две седмици преди да изчезне, дъщеря му е възнамерявала да заживее с майка си и е била скъсала с Оупъниър, но след това бързо си променила решението и се събрала отново с приятеля си. „Tя отчаяно искаше да е с бащата на детето си. Тя плати най-голямата цена за това. Беше готова да премине през ада, за да не се разделя с него“, добавя той пред WOOD-TV. По думите на Грег, дъщеря му е писала писма до нероденото си дете, в които обяснява действията си и казва, че иска само да бъде обичана.
Полицията не е обявявала мотив за ужасното престъпление. Разследването продължава.