Ужас! Преслава и Бирмата се сбиха

Двойката вдигнала страхотен скандал, който скандализира очевидците

Изключително грозна история сътворили Преслава и гаджето й Георги Станоев - Малката Бирма. Двамата се сбили жестоко пред стотици зяпачи в Какао бийч. Според свидетели певицата първо плеснала шамар на приятеля си, с който ту се разделят, ту се събират.

Изпълнителката ударила в главата пернишкия бизнесмен и сцепила веждата му със стъкло. Последвал шамар от негова страна. После тя взела и бутилка, но не успяла да я строши в челото на Бирмата, пише "Под тепето". Тогава се намесили гардове и разделили пусналите кръв гълъбчета.
Интригата тръгнала още преди екшъна. Преслава първо се забавлявала сама. Баровци се опитали да флиртуват с нея, но тя отишла в друго известно заведение, където я чакал Жоро. Двамата веднага подхванали тежък и видимо нервен разговор, заяждали се през цялото време. Чашата преляла, когато познат на Преслава я поканил на танц, а тя не отказала. Върнала се на сепарето и започнала разправията.
"Беше адски грозно. Биха се до червено. Кървава връзка", разказват свидетели на екшъна. Най-фрапиращото е, че сцената се разиграла пред очите на майката на Бирмата, която също била в заведението. Тя се разплакала със сълзи от търкала и сцепената вежда на синчето си.

Какафонията не приключила с боя. "Излязоха на вън, обградени от охрани и се разправяха още поне час на паркинга. Тази любов няма да я бъде", прогнозират очевидци. Те уточняват, че в основата на боя е била Преслава, която през по-голямата част от вечерта е провокирала приятеля си, а после е била и по-агресивна в схватката, пише Lifestyle.