Стара Загора утре: 23 юли

Мисия

22-07-2014, 20:00

Автор:

Starazagorautre

Всичко от Автора

Жълт код за опасност от обилни валежи и гръмотевична активност е обявен в цялата страна

Времето: През нощта на много места в Западна и Централна България ще има краткотрайни валежи и гръмотевици, като най-активни ще са процесите в Северозападна България. Очакват се градушки. До сутринта явленията в повечето места временно ще спрат. Утре отново на много места в Западна и Централна България, а по-късно през деня и през нощта срещу четвъртък и в Източна ще има краткотрайни валежи с гръмотевици и временно усилване на вятъра. Ще има и градушки. В Източна България ще духа слаб източен вятър. Максималните температури ще са от 24-25° в западните райони до 31-32° в Източна България. Жълт код за опасност от обилни валежи и гръмотевична активност е обявен за утре в цялата страна.
Предстоящи събития:
-10:00 ч. - пресконференция на дружеството ЕВН България по актуални теми от сектор енергетика;
За децата:
Програма за Лятна работа с деца на Детски отдел, библиотека „Родина”, събитията се провеждат в посочените часове в Детския отдел на библиотека „Родина”, ул. „Българско опълчение” 69, тел. 042 620 136
10:00 ч. – 11:00 ч. „Кой съм аз...? Коя си ти…?” – интерактивни игри и упражнения
10:15 ч. – 12:00 ч. Клуб „Многознамус”: „Обичаите в Словакия” – разучаване на словашка фолклорна песен и рисунки на фолклорния герой Янушек – с участието на чуждестранни доброволци на ЦЕИ гр. Стара Загора.
12:00 ч. – 12:30 ч.Танцово студио: „Дъга пъстроцветна” - запознаване с танци от различни части на света.
Културен афиш:
20.30 ч. - Юбилеен концерт на рок група „Диана експрес” с Митко Щерев, Дом на културата