Добруджа победи Черноморец (Балчик) с гол в края

Спорт

23-07-2014, 00:03

Снимка:

DobrichUtre.bg

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Добруджа се наложи с 1-0 над Дунав (снимки)

Атанас Илиев на проби в Добруджа

Последната контрола на Добруджа преди началото на шампионата е в събота срещу Септември (Тервел)

Добруджа победи с 2:1 Черноморец (Балчик) в контролна среща, играна на стадион „Дружба". Според предварителна договорка, спарингът се проведе в две полувремена по 35 минути, пише ИА Добруджа.

През първата част, въпреки по-настъпателните действия на домакините, головите положения липсваха. В 15-та минута Спас Георгиев получи травма и бе принудително заменен от Ивайло Лазаров. В 30-та минута „жълто-зелените" стигнаха до гол, след като Ивайло Димитров засече от няколко метра центриране на Иван Цачев. На почивката Светослав Тодоров направи няколко смени, като отново много добро впечатление с играта си остави дошлия на проби Атанас Илиев. В 7-та минута на втората част бившият състезател на Добруджа – Васил Тачев бе съборен в наказателното поле от вратаря Петков и съдията отсъди 11 метров наказателен удар.

С изпълнението се нагърби Тачев и не сгреши – 1:1. След попадението подмладеният състав на Добруджа създаде доста положения, но с пропуски се отчетоха Станимир Андонов, Иван Цачев и Кристиян Димитров. Все пак в заключителните минути на двубоя добруджанци стигнаха до победата. При контраатака отляво и центриране на Андонов, Иван Цачев завърши с плътен удар в долния десен ъгъл на вратата на Череноморец. Последната контрола на Добруджа преди началото на шампионата е в събота срещу Септември (Тервел).