Катиинар от инспекторите за култовия "Оксижен" в Слънчев бряг

Полиция и РДНСК затвори заведението с еротични услуги

Култовият еротичен бар „Оксижен” в Слънчев бряг е затворен след мащабна проверка от служители на РДНСК, МВР, Пожарна и аварийна безопасност и Инспекцията по труда.
 Заведението, което се намира в хотел „Алба” в Слънчев бряг, е запечатано от инспекторите въз основа на заповед, основаваща се на член 178 от ЗУТ. От нея става ясно, че собственикът на бара не разполага с необходимото разрешение от РДНСК, за да може помещението да бъде използвано като бар, съобщи burgasinfo.com.
 Въз основа на заповедта са спрени токът и водата в помещението.
 Инспекторите са установили, че необходимото разрешително липсва и са съставили констативен протокол, който предшества издадената дни по-късно заповед.
 Еротичният бар стана известен след няколко случая на бити туристи, които посещавали клуба, консумирали алкохол, но не се възползвали от предлаганите им секс услуги. Вследствие от отказа яки момчета пребивали туристите и ги карали да теглят пари от банкомати, за да си платят. Тогава управителят на бара се кълнеше пред Флагман.бг, че в неговия обект няма еротични танцьорки, а известни певци като Криско, 100 кила и други. Оказа се обаче, че външната част е от същия бар.
От полицията в Несебър потвърдиха, че барът е запечатан до края на сезона, но заповедта може да бъде обжалвана.