РДНСК затвори скандалния еротичен бар „Оксижен” в Слънчев бряг

Еротичният бар стана известен след няколко случая на бити туристи, които посещавали клуба, консумирали алкохол, но не се възползвали от предлаганите им секс услуги

Станалият скандално известен еротичен бар „Оксижен” в Слънчев бряг е затворен от инспектори на РДНСК. Заведението, което се намира в хотел „Алба” в Слънчев бряг, е запечатано от инспекторите въз основа на заповед, основаваща се на член 178 от ЗУТ. От заповедта става ясно, че собственикът на бара не разполага с необходимото разрешение от РДНСК, за да може помещението да бъде използвано като бар. Въз основа на заповедта са спрени токът и водата в помещението, съобщи Burgasinfo.com.
Затварянето на „Оксижен” бе предшествано от проверка в заведението направена от служители на МВР, Икономическа полиция, Инспекцията по труда, РДНСК, както и на Пожарна безопасност, през нощта на 14-ти срещу 15-ти юли. Тогава инспекторите са установили, че необходимото разрешително липсва и са съставили констативен протокол, който предшества издадената дни по-късно заповед.
Еротичният бар стана известен след няколко случая на бити туристи, които посещавали клуба, консумирали алкохол, но не се възползвали от предлаганите им секс услуги. Вследствие от отказа яки момчета пребивали туристите и ги карали да теглят пари от банкомати и да си платят.
Случаите на бити туристи са три. От 17-ти юни насам от юмруците пострадаха финландци и на два пъти английски туристи.
 енти.