Пети сезон на "Под прикритие" започва снимки през есента

Продукцията е предизвикала голям интерес в Македония

Феновете на най-хитовия български сериал могат да си отдъхнат - пети сезон на „Под прикритие" ще има. Добрата новина е, че снимките започват още наесен, а премиерата по традиция ще се случи в праймтайма на БНТ, след Нова година.

„Смятам, че турската линия, която развихме в 4-ти сезон, беше много реалистична и успешна. Именно затова има опции за снимки зад граница и в предстоящия сезон. В момента имаме голям интерес от македонска страна относно „Под прикритие" и може би част от сериала ще бъде заснет там", каза пред „Монитор" Димитър Митовски.

Той издаде още, че копродуцент на предстоящите епизоди ще бъдат американски партньори на „Камера", което предполага и вноса на холивудски екшън герои в сериала.

Продуцентът отрече слуховете от жълтата преса, че фирмата му е пред фалит и не плаща хонорари на актьорите.

„Няма бунтове, няма напрежение. С актьорите, с които работим, сме в чудесни отношения и те ще продължават да снимат с нас и в бъдещите ни проекти. Не вземам изписаното през последните дни на сериозно", категоричен е Митовски.

Предстоящите епизоди със сигурност няма да са прощални за екипа на комисар Попов, Иво Андонов и неговите мутри. „Все още нямам финална идея как ще конструираме новия сезон, но едва ли това ще бъде краят. Говорим за най-успешния български сериал, а всички знаем, че в световен мащаб подобни проекти стигат и до десети сезон", казва Митовски.