Скалата пристига в България за „Непобедимите 4”

С типичното си чувство за хумор Скалата казва, че с кеф ще работи като част от екипа на Силвестър Сталоун

Дуейн Джонсън-Скалата ще пристигне в България следващата година, за да участва в „Непобедимите 4”. Кечистът сам разгласи информацията в интервю за официалната страница за екшънфилми в Twitter - TheActionMovieArtist.

С типичното си чувство за хумор Скалата казва, че с кеф ще работи като част от екипа на Силвестър Сталоун. „Но разберете ме, искам яки каскади. Тези сладури, дето само умират да се снимат по списания - не, това не е за мен. Ще им ступам задниците - не ме интересува дали са Шварценегер, Сталоун, Снайпс. Не смятам да ставам другарче с нито един от екипа. Стига лигавщини - снима се екшън”.

След това вече сериозно 196-сантиметровият колос от кинохита „Херкулес” обяснява, че ще играе един от гаднярите в следващите „Непобедими”. Той ще действа в един екип с персонажа на Тери Крюс (Цезар). Героинята на Ронда Руси - Луна, пък ще го мори с физически тренировки и ще го направи перфектен по отношение на бойните изкуства.

Друг спец в юмручното право - Стивън Сегал, също най-вероятно ще се разпише в следващата порция премеждия на Барни Рос (в ролята Сталоун) и неговия екип. „Отворен съм за всякакви предложения. Слай няколко пъти ми се обади и подхвърли идеята за продължението. Нека се срещнем очи в очи, пък ще видим - може да родим нещо голямо заедно”, каза актьорът блусар в интервю за електронното издание Short List Magazine.

Според официалната страница на „Непобедимите” в Twitter се умува Сегал да играе главният злодей в продължението. Той сериозно ще изтормози Барни Рос и момчетата му. Предвидено Сегал и Слай да имат доста общи бойни сцени.