Орлин Горанов и Васил Петров тази вечер в Бургас

Бургас Лайф

26-07-2014, 13:33

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Двама от най-добрите китаристи у нас влизат в журито на "Бургас и морето"

Попзвездите излизат на сцената на Летния театър за "Бургас и морето"

Звезди на родната поп музика и естрада ще се съберат тази вечер на сцената на летния театър в Бургас за началото на 32-то издание на Националния конкурс "Бургас и морето". 

На сцената ще излязат Петя Буюклиева, Илия Ангелов, Орлин Горанов, Васил Петров, Ралица Ангелова и Георги Дюлгеров, Ваня Костова, Боян Михайлов, Гергана Великова, Антония Маркова, Александър Байчев и Йордан Марков. Те ще изпълнят 11-те нови песни от конкурсната програма, а публиката ще може да определи своя фаворит.
Двама от най-добрите китаристи на България и доказали се професионалисти ще бъдат част от журито на конкурса "Бургас и морето". Това са Цветан Недялков и Иван Стоянов от Ку-ку Бенд. Те ще дадат своите оценки заедно с колегите си Митко Щерев, Силвия Кацарова, Валентин Пензов, Йордан Георгиев, Атанас Стоянов, Кирил Костадинов, Димитър Маджаров и председателя Михаил Белчев. На тях се пада тежката задача да присъдят наградите на фестивала.
Водещи на събитието ще бъдат Симо и Боги /Симеон Колев и Богдана Трифонова/. Специално участие в тазгодишното издание на фестивала ще вземат Фамилия "Тоника", Михаил Белчев, Силвия Кацарова, Митко Щерев и Илия Ангелов, Тони Димитрова. Те ще представят на публиката едни от най-хубавите си песни.
Всеки, който иска да бъде тази вечер в Летния театър на Бургас може да закупи билет от Касата на театър "Адриана Будевска". Те са на стойност 10 лв., в деня на събитието на касата в Летния театър ще има и билети за правостоящи на стойност 5 лв.