Ето ги гафовете в „Игра на тронове” (ВИДЕО)

Пуснаха лента с изрязаните изцепки на актьорите по време на снимки

За първи път в историята на най-високо оценяваният сериал на всички времена „Игра на тронове” създателите от HBO пуснаха колекция от смешните ситуации от снимачния процес. Клипчето се завъртя в мрежата и може да бъде гледано он-лайн. Само за два дни колекцията натрупа над два милиона и сто хиляди гледания.

Две минутната лента бе показана по време на 45-тото издание на големия сай-фай и фентъзи фестивал „Комик-кон” в Сан Диего в петък. Всички гафове са цитати от четвъртият най-скорошен сезон на тв сагата. Набора от премеждия на екипа включва принц Оберин, които замалко не се самозапалва обръщайки върху себе си факла от декора, танците на Тирион Ланистър и многобройните лапсуси и неуспешни каскади на актьорите. 

Сериалът получи този месец рекорден брой от 19 номинации за наградите "Еми". Победителите ще станат ясни на 26 август в Лос Анджелис. „Игра на тронове” задмина „Семейство Сопрано” по зрителски интерес и стана най-популярният сериал в историята на телевизията. Сред почитателите му се оказа дори кралица Елизабет Втора, която посети снимачната площадка по време на визитата си в Северна Ирландия.

Освен това „Троновете” обявиха девет нови членове на актьорският състав за следващият сезон 5, повече за това прочете тук.

Сериалът "Игра на тронове" започна през 2011 г. Той се излъчва вече в над 200 държави. Заснет е по известната фентъзи поредица "Песен за огън и лед" на писателя Джордж Мартин.

Епизодите от четвъртия сезон на сериала са гледани средно от по 18,4 милиона души, като се включат повторенията и филмите по желание на зрителя, както и свалянето за мобилни устройства. Това подобри рекорда от 18,2 милиона, поставен от "Семейство Сопрано" през 2002 г. Оттогава се предлагат много нови възможности на зрителите, които увеличават публиката, като гледане на филми "on demand". През третия сезон епизодите са гледани средно от по 14,4 милиона души. Телевизия НВО вече планира пети и шести сезон на "Игра на тронове".