Проститутки по морето със стоянки на пътя

Животът

28-07-2014, 08:14

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Търсенето на наемни ласки било по-слабо тази година

Проститутките в Слънчев бряг предпочитат стоянки по околните пътища, отколкото да дремят без клиенти по алеите на курорта. При спецакция на полицията са били заловени 25 жрици на любовта.

Момичетата от Стара Загора и Сливен обаче били засечени не на плажа или в комплекса, а по главния път към Варна. 6 от тях са предадени на прокуратурата, каза шефът на РУП Стайко Манев.

Освен че са новачки, тази година на жриците не им се налага да полагат никакви усилия да подобрят външния си вид. Докато преди няколко години те се опитваха да учат езици и да гонят интелект, поставяйки си сини лещи за дълбочина на погледа, то сега в Сънчев бряг желаещите ласки чужденци се хвърлят на смуглите ромки. "Колкото са по-черни, толкова по-добре. Намират ги за екзотични", разказаха пред "Труд" хора от курорта.

Скандинавците и британците в комплекса тази година са по-малко, откъдето идва и по слабото търсене на платена любов. Освен това евтиният алкохол е предпочитан за забавление от младоците. Те се заглеждали по ромките само в случаи на тотално опиянение от коктейлите.