В ББЦ има дефицит на интелект, а вече и на пари

Говори се за назначения на близки до Пеевски хора в централата на партията

След подадената оставка, като лидер на „България без цензура” в Добрич, Николай Нейчев заяви за Dobrichutre.bg, че основният му мотив за напускане на партията е дефицитът на интелект в ръководството.
Досегашният председател на организацията в Добрич е гневен за липсата на анализ след изборите за Европейски парламент, както и липса на стратегия за предстоящите парламентарни избори. Вместо подготовка за избори, голяма част от ръководството тръгнало на почивки.

Нейчев не скри възмущението си  от обещанието на Николай Бареков, че ще се откаже от мястото си в Европарламента за сметка на „Евромайките”.

И това не е единственото неизпълнено  обещание, допълни Нейчев.

Със закъснение от 2-3 месеца били изплатени задълженията към работещите в добричкия офис. Неплатен е наемът на офиса, както и сметките за телефон.  Нейчев е категоричен, че всичко в партията е „тръгнало надолу” след спиране на парите.

За Dobrichutre.bg Николай Нейчев каза, че се говорело за две назначени момичета на Пеевски в централата на България без цензура. Лично той не е виждал очите на Пеевски по време на цялата кампания.  

Николай Нейчев не бе категоричен, че се оттегля от политиката, но това ще преосмисли след отпуската, която планира за месец август.  

Примомняме, че Нейчев изпрати през миналата седмица писмо до медиите, че напуска партията на Бареков.