Време за пазаруване е! Разпродажбите заляха Пловдив

Възползвайте се от намаленията. Има за всеки по нещо

В разгара на лятото сме. Оказа се - и в разгара на летните разпродажби. Вълната на намаленията вече заля Пловдив. Не се притеснявайте, че манекените по МОЛ-овете остават голи – те ще получат своите нови дрехи през есента, а дотогава – нахвърляйте се на изгодните оферти.

Артикули на ниски цени може да намерите навсякъде из града, дори и в малките квартални магазинчета, видя нашият репортер.

Началото на летните разпродажби бе поставено с настъпването на седмицата и ще продъжи до края на август. Цените на намалените артикули започват от -10% и достигат до -70%. Любители на шопинга, сега е най-изгодното време за пазаруване на летни дрехи, чанти, обувки, бански костюми и всякакви неща, необходими за сезона. Ако само допреди дни паричната им стойност е била в пъти по-висока, то сега спокойно може да се сдобиете с тях на невероятни ниски цени.

Сърцето на изгодните покупки е Пешеходният мост. Там определено ще се натъкнете на страхотни находки и ще откриете съкровища за по...3 лева!

Ако не се нуждаете от дрехи, не се отчайвайте, има нещо намалено и за вас. Страхотни оферти на слънчеви очила, плажни масла, козметика може да намерите във всеки специализиран магазин. Възползвайте се и от понижените цени на джиесем апарати и техники.

А за любителите на книги – във всяка една книжарница може да се сдобиете с любимите си произведения на по-ниски цени от -20%.

Напомняме ви, че във всеки магазин с намаление непременно трябва да бъдат обозначени старата и новата цена на артикула. Тези стоки, които не са намалени, трябва да са на отделни щендери. Бъдете внимателни, защото в много от магазините не се извършва реално намаление. Практика е за стара цена да се отбележи по-висока от първоначалната, а обозначената за намалена цена всъщност да е реалната цена.

Пожелаваме ви приятно пазаруване. Нека бъде предпазливо и с мярка!