30 юли : Здрав смисъл и практическа полза

Хороскоп

29-07-2014, 19:00

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмицата: Парад на суетата

Слънце в Лъв, Луна в Дева. Астрологична картина на деня

Сряда ни предоставя зелена светлина почти за всички човешки дейности и в случай че съумеем да се възползваме от потенциалите на този ден, това може да подпомогне успеха ни само сега, но и в бъдеще. Денят е благоприятен за физически и умствени дейности, за активна делова дейност, за размиtление, творчество и научни изследвания. С успех ще протичат също строителните и селско-стопанските дейности дейности, деловите и развлекателните пътувания, както и личните и работните срещи. На практика всичко! По същественото е как ще усвоим изобилието от енергия и възможности които вселената ни предлага сега, тъй като зациклянето в лични проблеми и емоционални драми, както и собствения егоцентризъм сега е проблем за мнозина. Хората с по-примитивна психика вероятно ще се възползват от изобилието за да задоволят своята алчност, но истината е трайно удовлетворение ще постигнат само онези които съумеят да комбинират личните си интереси с обществените нужди.

Готовността и умението да дочакаш търпеливо крайния резултат също са важни предпоставки които ще превърнат временните успехи в трайни постижения. Нетърпението и прибързаността сега могат да самобират крайния резултат на всяко начинания, да не говорим за проблемите във взаимоотношенията които натискът върху околните ще поражда. Не отстъпвайте от принципите си, но бъде справедливи и най -вече се въздържайте от прибързани изводи. Най малкото защото логичния разбор впоследствие когато всички позиции се изяснят ще ви покаже че не всичко е такова каквото изглежда сега или на пръв поглед.

Работа и бизнес
Утрото ще ни донесе прилив на енергия и желание да се справим с всичко което изисква вниманието ни. Ще се наложи обаче да подредим делата по приоритет, тай като хаотичните занимания с много неща едновременно ще превърнат ефекта с дефект. Няма смисъл например да налагате нововъведения в работата колкото и примамлива да ви изглежда тази идея. Вървете по утъпканите пътища- сега те са по бързи и сигурни. Срещите и съвместните дейности планирайте за първата половина от деня, а сериозната и задълбочена работа върху практически задачи-в  следобедните часове. Ако сте ръководител имайте предвид, че императивните заповеди ще пораждат съпротивление и неподчинение, особено ако са неясни и двусмислени. Ако сте подчинен и получите нареждания пожелайте те да бъдат потвърдени- ще бъде мъдро да изясните детайлите преди да пристъпите към действия. Във всичко което правите днес търсете здравия смисъл и практическата полза.

Здраве, хранене и красота
Днес разполагаме и с всички необходими предпоставки които да ни съдействат да се погрижим за здравето си. Прегледите и консултациите ще протичат щтателно и внимателно, а назначеното лечение ще бъде адекватно и ефективно. Периодът е подходящ за лечение на нервната и кръвоносната система, храносмилателните органи и всички видове зависимости. Денят е подходящ и за лечебно гладуване и прочистване на кръвта чрез билки и енергийни практики. Освен всичко друго те ще имат благоприятен ефект и върху състоянието на кожата. Козметичните грижи следва да бъдат насочени към дълбоко подхранване и хидратиране. Кожата и косата сега усвояват пълноценно всички полезни вещества, а в случай че изберете този ден за посещение във фризьорски салон резултатът ще надмине очакванията ви.