Футболистите са Добруджа готови за първия съдийски сигнал на новото първенство

Жълто-зелените приемат в събота от 18.00 часа Ботев (Враца)

Без контузени състезатели Добруджа започва новия сезон, като изключим Детелин Димитров, който се контузи по време на контролата със Суворово, заяви днес на пресконференция  ст.треньорът на Добруджа Светослав Тодоров.

Подготовката ни мина нормално, преди началото на новия футболен сезон.Момчетата тренират на много добре поддържаният терен на стадион „Дружба”.

Целта ни е да има развитие в играта на състезателите.

16 души са с картотека, ще се разчита и на 6-ма юноши, но те са картотекирани в тяхната възрастова група, каза Тодоров.

Целта на отбора ще бъде да се запазят челните позиции в „Б” групата, да се побеждава във всяка отделна среща и да се радват феновете на смислен и красив футбол.

На 80 процента старши треньорът е успял да съхрани състава, като най-много съжалява за Кристиян Малинов, който вече е в отбора на Литекс.

Надявам се да радваме публиката с добри и постоянни игри. Тук сме, за да работим и надграждаме нашите лични качества и тези на отбора, не ме притеснява, че сме направили финансови компромиси, защото парите не са най-важни, заяви Николай Радомиров.

Всеки в отбора ще даде максимума от себе си, за да изпълни поставените задачи и да зарадва феновете, допълни  Радомиров.

Със запазването на състава имаме отлична основа, но все още в играта ни има детайли за изчистване, за да надградим над постигнатото през миналия сезон, смята Емил Колев. Във всеки мач ще излизаме за победа, без да се съобразяваме с противника, ще налагаме нашия стил на игра и резултатите ще дойдат, заяви Колев.