Джени от Ace of Base ще почива на българското черноморие

Звездата остава за 10-дневна ваканция след участието си на "Обичам 90-те" в Лозенец

 

Джени Берген от шведската група Ace of Base, избра да прекара лятната си почивка на българското черноморие. Известната изпълнителка пристига за втори път в България. Тази година тя ще участва в лятното издание на „Обичам 90-те” в курорта Лозенец.

Джени пристига с двете си деца на южното черноморие и след изпълнението си на 9 август ще остане на дълга лятна ваканция в България. Джени Берген планира да разпусне в Лозенец цели десет дни и да се отдаде на морска почивка в нашата страна. Освен, че се надява да прекара няколко незабравими летни дни на нашето море, в интервю за организаторите, Джени казва, че няма търпение да опита и българската кухня. Тя споделила още, че най-добрият приятел на съпруга и е българин и от него е научила, че българската традиционна кухня предлага неустоими вкусотии. 

Само след броени дни морският курорт Лозенец ще се телепортир с машина на времето в култовата епоха на деветдесетте години на миналия век. За да повдигнат градуса на летните емоции на всички фенове на 90-те, в България пристигат и рапърите NANA и ICE MC. Лятното издание на Обичам 90-те, което ще се състои в Летния театър на с. Лозенец е с начален час 20:00 часа. Хедлайнерите на първото лятно издание на концерта обещават да изпълнят емблематичните си хитове, които ги превърнаха в световни звезди.