Станка Златева: Няма Митко, надявам се да го срещна в Бургас

Спорт

01-08-2014, 12:22

Снимка:

unak-loko.org

Автор:

burgasutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Станка Златева се залюби с бургазлия

Шампионката по борба Станка Златева получи от кмета Димитър Николов луксозен 4-стаен апартамент в Бургас. Именно жилището е причина петкратната световна и шесткратна европейска шампионка да приеме предложението на „Черноморец” и да напусне „Левски”.
Властелинката на тепиха отрече интимна връзка да стои в основата на нейното решение. Според слуховете, тя се залюбила с бургаски бодигард на име Митко, който бил бивш борец. „Нямам гадже Митко, но се надявам да го срещна на морето. Другата ми голяма цел е олимпийска титла от Рио-2016”, уточни Станка.
„Честно казано, нямам никакво време да ходя по дискотеки или на плаж. На море не съм ходила от 2-3 години. Дайте да не разочароваме хората, наистина го търся този Митко”, духовито коментира шампионката. „Вие като видите нещо в жълтите вестници, не се ли сещате, че няма нищо вярно в написаното там? Няма какво да пишат вече сигурно, изчерпват се и си измислят”, добави тя.
Златната Станка вече официално е състезателка на „Черноморец – свободна борба”. Новината беше потвърдена от президента на клуба Стефан Георгиев.
„Може да напишете, че Станка Златева вече е състезателка на „Черноморец”. Бяхме при кмета, взе 4-стаен апартамент. Всичко е обзаведено и направено. Остават олимпийската титла и Митко”, заяви Георгиев.
Златева също призна, че основно предложението на кмета Димитър Николов я е накарало да приеме офертата от Бургас. „Истинската причина да се преместя в Бургас е, че кметът Димитър Николов от доста време искаше това да стане факт. Предложението му е от две години. Благодарение на Дончо Жеков и Стефан Георгиев се срещнахме и ми направиха такова предложение, на което не мога да откажа. С най-голямо удоволствие приех да се боря за „Черноморец”, завърши Станка Златева./в.Черноморски фар