Георги Титюков: Контролът в сферата на храненето ще бъде особено засилен!

Мисия Пловдив

01-08-2014, 15:45

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Петя Терзийска

Всичко от Автора

Още по Темата:

Официално: Георги Титюков е новият кмет на район "Централен"

Вижте какво каза новият кмет на "Централен"

Георги Титюков  е новият кмет на район "Централен". Това решение бе взето с 40 гласа "за" на днешната сесия на Общински съвет.

Минути след като положи клетвата си Георги Титюков обяви, че основната му задача като кмет на района, е да успокои администрацията след сътресенията покрай отстраняването на Райна Петрова. Той заяви, че уволнения и реформи няма да има, стига служителите да си вършат съвестно работата и да се отнасят любезно и вежливо с гражданите. Новият кмет предвижда да има по един приемен час всеки делничен ден, както и периодични срещи с жителите на района.

Още в понеделник следобед Титюков има намерение да се срещне с директорите на детски градини и ясли, за да се обсъди въпросът с доставянето на хранителни продукти. Новият районен кмет е категоричен, че няма да допусне в забавачките да се появят храни със занижено качество. Контролът в сферата на храненето ще бъде особено засилен, лично аз ще ходя в детските градини на случаен принцип един или два пъти месечно, за да извършвам проверки, обеща той.  

В края на изявлението си Георги Титюков каза, че няма никакви лоши чувства към Райна Петрова и, че е готов да говори с нея що се отнася до основните проблеми в район "Централен".