Вижте хороскопа за август 2014-та

Животът

02-08-2014, 08:34

Снимка:

horoskopi.biz, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Неочакваните събития за Овен, Стрелецът да се погрижи за здравето си

Овен

Неочакваните събития през този месец ще ви покажат реалната картина на промените в живота ви на този етап. Ще имате повече яснота и върху това, какво можете да очаквате за в бъдеще.
Ще разчитате за определени неща на хора от приятелския си кръг или колеги, но ще останете разочаровани от резултата. Възможно е вие самите да направите грешен избор кой и за какво да ви помогне.
Младите мъже Овен ще преживеят неприятно събитие от семеен характер. Възможни са най-различни трудности, изпитания, раздели, развод в семейството и др.
Любовта ще е мила и благосклонна към Овните. Дори там където не очаквате можете да срещнете някой специален човек или човек, който да се влюби във вас. Не бързайте с преценките си за хора и събития.
Очаквания свързани с важни събития в живота на дъщеря или внучка.
Младите дами ще научат хубави новини свързани с бъдещо майчинство или раждане на дете.
Мъжете над 35 години ще се наложи да пътуват по работа или с определена цел. 
Възможни са успешни професионални и обществени контакти с мъж от друг град/държава.

Телец

Финансовите притеснения, които ще имате този месец ще бъдат свързани с неочаквани ремонти, промени, проблеми с автомобил или имот и др. Неочакван разход на средства.
По-големите разходи сега ще ви накарат да се замислите върху балансирането на бюджета и избягването на затруднения сега или за в бъдеще. Възможно е забавяне на получаване на пари, които ще очаквате.
Приятелски или роднински отношения, които сте прекъснали преди поради различни причини сега ще имате възможност да възстановите. Ще възникнат нови обстоятелства, които ще ви покажат, че сте станали жертва на недоразумение или чужда интрига
Леки здравословни проблеми за вас или човек от дома ви, които ще наложат кратко домашно лечение и грижи.
Успехи, касаещи проблеми или съдебно дело свързани с имот.
Жените над 35 години ще предизвикат сериозен конфликт с хора, с които им предстои среща, събиране и въобще някакъв личен контакт. Добре е да контролирате емоциите си...
Неприятна новина, която ще дойде от съседи или хора, които живеят в същото населено място като вас. Тя може да ви засяга пряко, но може да касае личния живот на други хора.

Близнаци

През този месец ще чуете много неверни неща касаещи брака или семейството ви. Хора, които ще се опитват да ви дават съвети или да ви информират за едно или друго ще са всъщност проводници на някаква клюка или интрига. Дори и да има нещо скрито от вас, опитайте се сами да го откриете.
Новина, която ще ви ядоса първоначално, само защото сте позволили на емоциите си да реагират по-бързо от разума ви. Всъщност, по-скоро ще има за какво да се зарадвате.
Работата ще ви донесе задоволителни успехи. Очаквайте повишение на доходите си както откъм заплащане, така и по-голяма печалба ако произвеждате някаква стока/продукт. 
Получаване на забавени пари и плащания. Мъжете и жените над 35 години могат да очакват успешна реализация на плановете си за месец август. В случай на необходимост ще имате пълната подкрепа на семейството си и на близките си хора.
Неочаквана тревога или притеснение свързана с пътуване, както за вас самите, така и за човек от семейството ви.
Август ще бъде един успешен месец по отношение на финансовите ви дела. Ще имате възможност както сами да заработите повече пари, така и да получите неочаквана печалба, постъпления.

Рак

Месец, в който младите мъже от знака трябва да бъдат по-предпазливи и грижовни към самите себе си. Не е време за рискове и емоционални действия с неясни последствия, както за вас самите, така и за близките ви хора.
Предстоят ви важни срещи и разговори свързани с бъдещите ви семейни или професионални планове и проекти.
Съдебно дело, което дори и да не приключи сега ще покаже известен прогрес
Август ще донесе много любовни трепети и емоции, както в създадена вече връзка така и в едно ново неочаквано запознанство. Предложение, което ще ви развълнува.
През този месец обаче стари проблеми и стара емоционална болка ще напомнят за себе си. Поради някаква причина ще се наложи отново да преживеете този труден момент от живота си.
Младите дами ще имат напразни притеснения относно събития свързани с бъдещето си. Нормално е да се безпокоите, защото всичко към което се стремите сега и за което имате големи очаквания е част от вашите мечти.
Избягвайте нови запознанства с хора, които от пръв поглед са ви антипатични. Дори зад това запознанство да се крие ваш собствен интерес, бъдете предпазливи!

Лъв

Мнозина ще са все още под влияние на гнева си покрай една загуба. Има определени хора, които смятате виновни за това и ще продължите да им искате обяснение или да търсите реванш.
Неприятна новина касаеща семейството или брака на ваши съседи, колеги или приятели, която обаче няма да е изненада за никого.
Младите мъже ще се зарадват на придобивка за дома си, нова техника, мебел или друга полезна вещ. Възможно е преместване в нов дом или квартира.
Неочакван конфликт на работното ви място с колеги или клиенти ще ви накара да се замислите върху някои наложителни бъдещи промени в работата.
Ще очаквате получаването на пари с документ, кредит, банков превод и т.н. които ще са за една определена цел. Ще ви притеснява по някакъв начин мястото откъдето тези пари идват.
Тревожна новина от път свързана с хора, които познавате. 
Отлагане на пътуване или забавянето му поради проблеми с транспорт или документи.

Дева

Август 2014 ще бъде един успешен месец за мъжете над 35 години. Преди всичко бъдете мобилизирани и амбициозни и късмета ще е определено на ваша страна.
Срещите и контактите, които ще имате през този месец ще ви заредят с най-различни емоции. Ще срещнете хора, с които не сте се виждали дълго време и ще имате много неща да си споделяте. Ще срещнете и нови хора, с които тепърва ще имате общо бъдеще: приятелство или бизнес.
Неприятен момент свързан с разкриване на нещо скрито, което е било извършено от дете или внуче. Факта, че липсва доверие и комуникация трябва да ви накара сериозно да се замислите.
Финансови постъпления в бюджета на дамите над 35 години. Ще получите едни очаквани пари, като заплата, пенсия, рента и др. и едни неочаквани пари.
Младите дами в момент на тъга и депресия ще получат една радостна новина, която ще се окаже и твърде силна емоция. Ще сте превъзбудени от различните чувства, които ще ви връхлетят и това може да наруши съня ви.
Леки здравословни проблеми свързани с дете или внуче. 
Нови или силни любовни вълнения, обяснение в любов, любов от пръв поглед и други силно емоционални събития, които тепърва ще внесат промени в живота ви.

Везни

Основните ви проблеми и притеснения през този месец ще бъдат свързани с пари. Предстои ви наложително приключване на някои сметки, плащания и неприятности. Ще ви се наложи да похарчите повече от това, което получавате.
Младите дами ще получат новина, която силно ще ги зарадва. Възможно е получаване на документ, договор или право върху нещо, което ще отвори нови хоризонти пред вас.
Тези от вас, които са имали флирт в службата си ще изживеят труден момент свързан или с приключване на тази връзка или с наложителна промяна на работното място.
Трудни моменти в работата за вашия брачен партньор или родител.
Мъжете над 35 години ще се наложи да поемат повече отговорности свързани с дома или семейството. Важни и трудни разговори и решения.
Като цяло през август ще успеете да постигнете значителни и запомнящи се успехи, които ще са част от така желания прогрес и житейска реализация.
Пазете се от тяхното споделяне или предварително афиширане. Докато не приключите с всяка една задача или план е добре по-малко да говорите и повече да се концентрирате върху ангажиментите си.

Скорпион

С понижено настроение и активност ще бъдат почти през целия месец младите мъже Скорпион. Често ще ви спохожда чувство на неудовлетвореност от постигнатото досега, както в личен, така и в професионален план.
Жените ще са концентрирани повече в ангажименти свързани с деца или внуци. Ще имате доста неща да свършите покрай тях, както и да похарчите по-голяма сума пари
През този месец мнозина ще направят изгодна покупка, покупка от промоция или ще имате материална печалба от тото, лотария, томбола и др.
Ще възникнат различни спънки и пречки около получаването на пари, които се очакват в дома и това ще бъде повод за конфликт с човек от семейството ви.
Човек от приятелския ви кръг ще има сериозни лични или здравословни проблеми и вие често ще му отделяте внимание и ще мислите по какъв начин и с какво можете да помогнете.
Отлагане на гостуване, поради възникване на нови непредвидени обстоятелства. 
Трудно и проблематично пътуване.

Стрелец

През август 2014 ще се наложи да се погрижите за здравето си и направите някаква промяна в начина си на живот, за да разрешите някои свои здравословни неразположения.
Ще имате късмет и шансове във всичко свързано с пари и материални придобивки. Възможна е голяма покупка на изгодна цена или друга неочаквана радост. 
Мнозина ще се радват на благоприятното развитие на една романтична връзка, но още е рано да се очаква сериозно обвързване. Предстои един труден период, от който ще зависи и бъдещето на тази любов.
Голяма част от мъжете ще пътуват през този месец, било по работа или поради лични причини. 
Дамите Стрелец може да преживеят разочарование около надежда/очакване свързани с дете или внуче. Не допускайте негативните емоции да ви завладеят, независимо как се чувствате. 
Неочаквана спънка или затруднение около получаването на пари, които ви се полагат по право: заплата, наем, пенсия, премия и др.

Козирог

През август 2014 дамите Козирог ще живеят повече в един свой свят откъснат в някаква степен от реалността, но това ще им помогне да се съхранят в някои трудни моменти, които предстоят през този месец. Без да очакват и без да планират ще си осигурят успех по естествен път.
Ще имате желание да приключите с някои неприятности, но вероятността това да се случи точно този месец не е голяма.
Конфликт, който ще е единствения начин да устоите своята правота в една сложна ситуация. Новини свързани с годеж или сватба.
Покана за събиране свързано с много специално събитие от живота на ваши роднини или приятели.
Успех в работата или бизнеса ви, както по-добри доходи или печалби от предишните няколко месеца.
Ще ви гостуват приятели в дома, които ще са за кратко в града, където вие живеете или на които им предстои отпътуване за по-дълго време.

Водолей

Лесно ще изпадате в паника през този месец. И най-малкия проблем ще ви се вижда огромен и неразрешим. Сами ще си създадете и здравословни неразположения.
Ще разберете, че нещо което сте споделили някому бързо е станало "обществена тайна" и това няма начин да не предизвика основателния ви гняв, още повече че разкриването на тази тайна ще ви донесе и допълнителни неприятности.
Младите мъже ще обмислят финансовите си дела, които ще са ангажимент през следващите няколко месеца. Предстоят ви някои по-големи разходи, покупки или плащания, които трябва да бъдат добре обмислени.
Въпреки честите подтиснати настроения, които ще имате, сега ще имате и достатъчно поводи за усмивки и радост особено във връзка със събития, които сте очаквали да се случат през този месец.
Младите дами ще имат специален повод за радост или празник в дома или в семейството си. Ще е нещо, за което са били положени усилия и средства.
През август някои Водолеи сериозно ще обмислят възможността да продадат или отдадат под наем един имот, който е труден за поддръжка или от който нямат нужда.

Риби

Ще имате трудна реализация на плановете си за август. Някои от тях ще се развият по-бавно и ще доведат до успех през следващите 1 - 2 месеца. От други сами ще се откажете, тъй като ще разберете, че нямат перспектива.
Радостните моменти сега ще бъдат свързани по един или друг начин с дете или внуче. Ще има и някакво специално събитие, което ще е като "топ новината" на годината.
Мъжете ще създадат нови контакти и приятелства и те тепърва ще внесат свеж полъх в живота им било в романтичен или в чисто професионален план.
Може да посрещнете гостенка от път през този месец.
Добри финансови постъпления в дома ви. Ще има и някакви допълнителни пари, които ще вземете чрез документ.
Пътуване за дамите над 35 години, което ще е свързано с гостуване или важна среща.
Изненади в работата: нови хора, нова дейност, нови клиенти или нова служба.
Възможно е изненадващо предложение за нова кариера или допълнително обучение/квалификация.

Източник: mesechni-horoskopi.blogspot.com