Представиха новия директор на полицията в Бургас

Животът

02-08-2014, 13:59

Снимка:

МВР

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Софиянец сменя комисар Милен Димитров

Противодействие на наркоразпространението, на злоупотребите с акцизи и ДДС и на битовата престъпност са трите основни приоритета за комисар Георги Костов

Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров представи пред ръководния състав новия директор на ОДМВР - Бургас  Георги Костов, съобщи пресцентърът на МВР. Той е назначен със заповед на министъра на вътрешните работи в оставка Цветлин Йовчев. Пред него стоят три основни приоритета – противодействие на наркоразпространението, на злоупотребите с акцизи и ДДС и на битовата престъпност. Лазаров благодари на досегашния временно изпълняващ длъжността директор Калоян Калоянов, че е превел дирекцията пред сериозни трудности, свързани с началото на летния сезон.

Светлозар Лазаров съобщи, че през този месец в помощ на бургаските полицаи ще бъдат командировани допълнителни екипи, за да подпомогнат оперативно-издирвателната дейност и  охранителната работа. Главният секретар призова полицаите да продължат да изпълняват ангажиментите си с високо ниво на професионалност, демонстрирани до момента и им напомни, че пикът на летния сезон предстои.

Досегашният временно изпълняващ длъжността директор на ОДМВР Бургас Калоян Калоянов е назначен за зам.-директор на областната дирекция.