Борис Дали и Коцето награбиха Преслава

Певицата се оказа обект на желание от най-близките си приятели

Преслава се радва на компанията на Коцето и Борис Дали на турнето на планета. Певицата се оказа буквално обект на желание и от двамата след концерта, пише kliuki.net. В края на вечерта, компанията си спретна импровизирано парти на стадиона по случай рождения ден на Ани Хоанг. Най-веселата част разбира се, бяха закачките между Константин, Борис Дали и Преслава. Като двамата не спряха да я ухажват.

Въпреки че и двамата изпълнители се хвалят, че са щастливо женени и през ум не им минава да си зарежат жените и децата, факт е, че Преслава е като магнит за тях. До толкова, че те с голяма охота флиртуваха с певицата и я закачаха, след участието си.

Фотографите естествено побързаха да запечатат пикантните кадри, както и палавите закачки на тримата. А в мрежата подмятат, че Коцето може и да обожава жена си, но явно не е имунизиран срещу чара на Преслава. Нито пък Борис Дали.

Певицата и колегите й са особено близки приятели и се обожават. И по време на концерти и партита са почти неразделни.

Фолк звездата изглеждаше невероятно щастлива в компанията на двамата си приятели. Още преди това тримата са направо неразделни. Самата Преслава не крие, че вниманието на Коцето и Борис Дали я ласкае. Особено след бурната и драматична връзка с Бирмата и още по-големия разрив преди дни между двамата.