Елза Парини в селфи с 12 красавици

Булевард

02-08-2014, 20:38

Снимка:

Елза Парини

Автор:

Ина Дойчинова

Всичко от Автора

Още по Темата:

"Мис Варна 2013"

Кастингът за "Мис Варна 2014" започва днес

Знатният травестит бе водещ на конкурс за красота в тузарски резорт

Елза Парини изненада моделките като ги призова за селфи  преди да чуят тежката дума на  журито.

Шикозният клуб „Планет Яхт” в резорта  „Марина Диневи” бе домакин на вторият за сезона конкурс от поредицата „Planet Magic Girl” организиран от елитната модна агенция „Вип Фешън Груп”, собственост на г-жа Мира Матеева.

12 от най-красивите момичета се надпреварваха за короната и наградите на спонсорите. Мастито жури в състав Мира Матеева - собственик на „Вип Фешън Груп”, Владимир Вишански - собственик на веригата „Планет клуб”, Емилиян Ялъмов - журналист, Ники Колев - представител на спонсорите и Снежи Касабова – носителка на титлата Мис Варна 2005, беше затруднено в избора си.

Елегантните момичета се представиха в три тура, като най-горещо  разбира се оказа дефилето по бански костюми.

На финалната права водещата на конкурса Елза Парини събра всички участнички на сцената. Напрегнатите момичета тръпнеха в очакване, защото знаеха, че само една ще грабне короната.

Отдадена на шоуто и прочута с провокациите си водещата на конкурса Елза Парини реши да разчупи напрежението и подкани притеснените девойчета да се съберат около нея за селфи.

Последваха няколко светкавични щраквания, които разведриха моделите на Вип Фешън Груп.

Емилиян Ялъмов се пошегува на сцената, че това е „сЕлзи” а не „селфи”, той обяви любимката на медиите, която се оказа със свое огледално подобие. В конкурса участваха близначките Нели и Симона Димитрови, които бяха избрани за лица на медиите, отразяващи конкурса.

В елегантна  искряща рокля г-жа Мира Матеева се качи на сцената на Планет Яхт  за да обяви победителката в конкурса. Пред препълненото заведение собственичката на Вип Фешън Груп короняса прекрасната Стела Димитрова, която е и първа подгласничка от конкурса Мис Варна 2013.

Междувременно „Планет яхт” се изпълни с богати и известни мъже в големи компании, които прииждаха от марината на „Свети Влас” където се състоя пищното парти по случай 25-годишнина на „Диневи груп”, която съвпадна с конкурса.