Влюбената Мика скочи в защита на Аръков

Футболната наследница раздава недоизказани обвинения и ръси заплахи от социалната мрежа

Въпреки, че под натиска на родителите си и по-конкретно на майка си се раздели с актьорчето Иво, Мика Стоичкова не спира да брани „честта” на бисексуалния си приятел.

Бившият манекен беше нападнат и пребит от непознати маскирани пред  домът си в София, въпреки, че засега не е ясна целта и причините за нападението, Мика вече разпръсква отровни обвинения от трибуната на социалната мрежа.

Подтикната по всяка вероятност от самия Иво голямата дъщеря на Камата написа на стената си във Фейсбук: "Ако ви се струва, че някои хора са "видимо доволни", то повярвайте ми, това е до време, маска, която са сложили, за да прикрият пред света пошлата си същност! Изрязването на един кадър не изкупва вина, а даже се начислява с лихви, както в съдебната зала, така и в живота! Истината ще лъсне наяве един ден, а този ден наближава и участията, под формата на журиране в музикални риалитита са само параван, зад който се крият бедните душици, за да може да имат медиен имунитет! Скоро ще има разплащане и за унижението, и за наглостта, и за безочието, както и за мутренските изпълнения... На война, като на война!".

Въпреки, че не уточнява за кого точно говори съвсем ясно е, че в кратката си „дописка” бясната Стоичкова визира певицата Мария Илиева.

По всяка вероятност Мичето е вдигнала мерника на съдийката от X-Фактор заради кадър от клипа на песента „Видимо Доволни” с Криско, който на всичкото отгоре е бившо гадже на Стоичковата щерка. Във видеото за секунда се появява образът на Христо Стоичков на фона на текста „...псува ги на майка...”. Друга евентуална причина за силното раздразнение на футболната наследница е факта, че Мария Илиева и Иво Аръков са имали някакъв романс преди време.

"Явно на Стоичкова джуниър й е скучно и си търси с кого да воюва и вместо да си признае, че връзката с Иво е била една голяма грешка, тя се е вкопчила в него като удавник в сламка." коментират столичани, докато се излежават по плажовете на южното ни Черноморие.

Дъщерята на Камата не можела да преглътне факта, че е била заблудена от двуличния Дон Жуан и всячески се стремяла да изчисти омазаното му с фекалии дупе както и собствения си имидж, като се опитва да прехвърли вината за несполуките си на чужд гръб, смятат запознати с характера й.

Въпреки, че малката Стоичкова вече е наясно, че от Иво нищо не става и още повече знае за всичките му креватни изпълнения с известни дами от шоубизнеса, тя продължава да се пени в негова защита, вместо да излезе и да разкаже истината за него, с което да предупреди бъдещите „жертви”  на любвеобилния Ромео.

Публична тайна е, че откакто е в столицата Иво имал фикс идея да се прочуе и да се превърне в истински секс символ на българските театър и кино, за целта той успял да се домогне до сърцата и креватите на доста известни, но застаряващи български звезди.  След което сам той донасял клюките до знанието на жълтата преса. Сред жертвите на „гларуса” са актрисите Елен Колева и Яна Маринова както и други известни дами.

Говори се, че участието си като водещ в риалити формата „Star Machine” безпощадния омайник си подсигурил след като омачкал чаршафите с тогавашната програмна директорка на телевизията, също в категория „трета възраст”. Актрисата Деси Бакърджиева, която в момента е самотна майка, признала пред близки, че манекенчето й се слагал като използвал нейната уязвимост в този момент. Силното шесто чувство на красавицата обаче й подсказало, че зад усмихнатото и забавно тийнейджърско излъчване се крие безпощаден използвач и търсач на лесна слава.

„Остане ли на сухо той ще трябва да се завърне отново към мъжката любов, която да му подсигурява не само удоволствие, но и кариера в бъдеще” шушукат местните клюкари.

Говори се, че белославския хубостник умеел еднакво добре да „свири” на струните на меките женски и мъжки сърца. С мили думи и нежни ласки той бил завъртял главата на Мариус Куркински, който даде старт на кариерата му. След като усетил малко по-твърда почва под краката си Каръков, както вече го наричат, зарязал гения от Нови Пазар и започнал да се изкачва в арт средите стъпвайки по гърбовете на известни българки като по златна стълба. По всяка вероятност сега след като падна от високото стъпало, младия левент ще потърси утеха на рамото на Мариус отново.

Наскоро вестник „Уикенд” написа, че Мария Илиева смята отново да приюти Аръков и да заживее пак с него, ние от Bulgariautre.bg се обзалагаме, че тя не би била способна на подобна грешка, тъй като такава постъпка ще бъде достойна част от сценария на най-евтиния сапунен сериал или нещо още по-пошло.

Родните знаменитости вече са вдигнали ръце от постоянните напъни на Мика да става известна и искрено се надяват скоро тя да си замине отвъд океана и да спре да мъти водата на нашия шоубизнес.