Венета Райкова скри детето си

Водещата решила да изтрие всички снимки на сина си от Фейсбук

Венета Райкова вече се хвали единствено с романтичните моменти и възраждането на връзката си с Тихомир. Тв водещата е поредната родна знаменитост, която реши да заличи всякаква информация за детето си от съображения за сигурност. Доскоро тя публикуваше на профила си негови снимки и не пропускаше да се похвали със съвместни моменти на страницата си във Фейсбук. От известно време обаче публикува единствено снимки, на които е със съпруга си Тихомир. Венета Райкова дори призна, че е взела решението си неслучайно.

„С детето сме, но отдавна не качваме негови снимки и сме изтрили и старите, заради спокойствието му", разкри тя. Почти веднага, след като стана ясно, че вече няма да води „Горещо", Венета Райкова замина със съпруга си и детето в Халкидики, Гърция.

Междувременно се похвали, че може би ще започне да пише книга: „Приятели, какво мислите, да приема ли? Свързаха се с мен от едно издателство, искат да напиша книга с истории от тези десет години и половина работа по „Горещо".

В същото време шефът на Нова ТВ Дидие Щосел даде интервю, в което обясни, че води преговори с Венета за ново предаване, пише Lifestyle.