Вуцов: 7 точки? Щях да съм доволен и на 4

Спорт

03-08-2014, 22:29

Снимка:

botevplovdiv.bg

Автор:

Plovdiv.utre.bg

Всичко от Автора

Лукин ме разочарова, Стаховяк е най-далече от оставане в Ботев, смята наставникът

Треньорът на Ботев Велислав Вуцов за пореден път бе доста сладкодумен на пресконференцията след победата над черно море с 2:1. Специалистът говори повече от 20 минути, обяснявайки каква е ситуацията в клуба.

Ето част от изказването на Вуцов:

Искам да честитя победата на целия клуб и всички, които обичат Ботев. Бяха ни отписали в началото на сезона, брояха ни едва ли не за жертвено агне. Виждате, че заради обединението, което в момента има при нас, нашият отбор има от три кръга 7 точки. Ако имахме и 4 щях да бъда доволен предвид на програмата, на трудностите, на това, което видях от първия си ден тук.

Никога досега не ми е било толкова трудно в съблекалня, както сега. Без да се правят магии, наистина само с работа успяваме с многото хъс, с многото желание на всичките играчи, за което им свалям шапка до земята.

Не крия, че имаме проблеми. Докато не се изчисти проблемът с чужденците, със сигурност ще има напрежение в съблекалнята. Не съм такъв тип човек, който да говори кой, какво, защо, но ще кажа, че съм много разочарован от поведението на Лукин. В понеделник проведох разговори с всички чужденци. Те до един ми казаха, че този понеделник, който идва, ще ми дадат някакъв отговор накъде клони решението им – отиват ли, остават ли...

На всеки от тях им е платено, нямат една стотинка да получават и аз нямах напрежение с тях. 10-и август е следващата дата за получаване на заплати в нашия клуб. След като си е получил всичко, професионалистът работи, труди се за това, което получил.

Лукин от началото на седмицата ми обеща докато е тук, да тренира. Вторник-сряда нещо кракът го заболя, главата го заболя, някакъв друг отбор има. Какво се случва – не знам. Вчера дойде и ми каза, че краката му са тук, а главата му я няма. Нещо, което лично мен като човек много ме обиди.

Стаховяк е резерва, защото той е най-далече от чужденците, що се касае за оставане в Ботев.