Нова мода! Студентки си търсят "татенца" за издръжка

Идеята тръгва от Великобритания, но в момента е заляла и съседката ни Гърция

Нова мода в сексиндустрията, идваща от Великобритания, залива Гърция в разгара на икономическата криза за улеснение на джоба на младите жени. Нарича се sugar babies (захарни бебчета) и sugar daddies (захарни татенца).

Студентки предлагат компанията си и нещо повече на състоятелни господа над 40 години след финансово споразумение. Новата тенденция се разпростира в целия свят, като наскоро пристигна и в Гърция.

“Аз съм Кети и търся sugar daddy, за да плати наема ми. Готова съм да направя каквото ми поискаш”, се казва в обявата на 22-годишна студентка от Патра сред десетки подобни обяви в интернет.

“Искам да бъдеш малката ми дъщеричка. Месечен доход 6000 евро”, е заглавието в профила на 40-годишен господин от Агринио. Всяко момиче може да поиска от “сладкия си татко” каквото реши. От сума за месечни разходи до купуването на автомобил или жилище. Всичко е приемливо, стига двете страни да се споразумеят за подробностите.

Идеята за сайта принадлежи на млада британка – Анджелина, която като студентка е разрешавала финансовите си проблеми, сключвайки споразумения с богати господа, които на свой ред търсят оазис в ежедневието си. Тя споделила идеята си и с други момичета, търсещи лесни решения. Сайтът на британката се ползва с огромен успех, а заинтересованите момичета, между които има и гъркини, са хиляди.

В този сайт могат да се намерят и съвети от създателката как момичетата да се превърнат в съвършените “шугар бейбис”, тъй като, както заявява самата Анджелена, “конкуренцията е голяма”, пише в. "24 часа".