Джетове ще порят морето в Балчик

Поредно забавление за почитателите на екстремните спортове

На 16 август от 10:00 часа, ще бъде открито второто състезание от веригата Black Sea Open Jet Ski Tour 2014 в град Балчик.

Balchik Jet Ski Competition ще събере на едно място много състезатели и верни почитатели на екстремните спортове на централния плаж в града.

Организатор на надпреварата е Moko Solution, заедно с подкрепата и съдействието на Община Балчик.

Тази година общият награден фонд, който ще си разделят призьорите, е на обща стойност 13 000 лева. Участниците ще се състезават в категориите:

деца до 15 години, прав джет или jet ski, седнал джет или runabout, съответно до 200 конски сили и над 200 конски сили и не на последно място дамите също ще имат своя категория – жени.

Водещ на Balchik Jet Ski Competition ще бъде добре познатият Атанас Михайлов, който ще покаже и своите умения върху нашумелия у нас флайборд. Заедно с него ще бъдат и чаровните момичета от Free Dance Agency.

Последният етап от Black Sea Open Jet Ski Tour 2014 е в Приморско на 23 август.

Какви изненади още са подготвили организаторите ще можете да разберете като дойдете лично в съботния ден на централния плаж в Балчик.

Всички желаещи да се включват в състезанието могат да се запишат на телефон 0888 805 882 – Николай Стефанов или на място в деня на събитието.