Женски страсти! Катаджийки се биха жестоко

Крими

06-08-2014, 09:32

Снимка:

интернет, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Екшън в Пловдив

Безпрецедентен женски бой между две служителки разтърси КАТ в Пловдив. Мелето е станало преди дни. Районната прокуратура разследва инцидента.

В продължение на 15 минути са чуваха крясъци, писъци и удари, разказаха потресени полицаи.

Конфликтът бил на лична основа между Недялка Танева и Калина Давчева, която е съпруга на доскорошния шеф на Окръжната следствена служба Красимир Давчев. Двете дами работели в една и съща стая в КАТ. Първо започнали да се обиждат, тъй като едната нападнала другата с обвинението, че синът бил уреден на работа по втория начин. Засегнатата майка веднага я сграбчила за косата. Последвали крошета и цинични обиди.

Побоят между дамите продължил около 15 минути. Никой от редовите катаджии не смеел да се намеси. Накрая офицер влязъл в стаята и ги разтървал.

Шефът на КАТ - Пловдив, Радослав Начев потвърди за мелето. Отвратително, грозно и обидно е за институцията, в която работят тези жени, каза възмутен той.

Танева и Давчева обаче не са уволнени.

Взели сме мерки и ги разделихме в различни стаи и на различни етажи, за да нямат допир една с друга, допълни той. Начев окачестви невиждания бой като "самоуправство". Случва се, различни хора, различни характери. Възникнало е напрежение, коментира шефът на КАТ.

След като ги разтървали, Давчева и Танева си извадили медицински и двете подали жалби една срещу друга в прокуратурата.

Тепърва ще дават обяснения, ще се снемат показания и от присъствалите на побоя, каза и.д. шефката на районната прокуратура Йорданка Тилова. След като бъдела изяснена фактологията, обвинението щяло да вземе отношение./ 24 часаСнимка на Деня

Щрихи от Плевен