Миро Иванов: Всичко в Лудогорец правеше Петев, Дерменджиев редеше конусите

Заради бързите успехи беше отстранен и Стойчо Стоев, смята той

Сега да говорим дали Дерменджиев ще се справи начело на Лудогорец са просто едни догадки. Времето ще покаже това нещо. Той цял живот е бил помощник и нямам идея какво може да постигне като старши треньор. В Разград си има шефове, които най-добре знаят какво да правят. Явно е, че се търсят бързи успехи. Заради това бе уволнен Ивайло Петев, който трябваше да обере плодовете на своя труд.

Мога да ви кажа, че основата на отбора, постигнал успехите през миналия сезон, е привлечена в Разград именно от Петев. Заради бързите успехи беше отстранен и Стойчо Стоев, сподели мнението си за треньорската рокада при шампионите бившият футболист на тима Мирослав Иванов пред "Меридиан мач".

Моето лично наблюдение е, че Георги Дерменджиев се разбира с футболистите. Но с него са имали контакти единствено като състезател и помощник. Докато аз бях в Лудогорец, тактика, състав, селекция, всичко това се правеше от Ивайло Петев. Това е самата истина. Дерменджиев си беше помощник. Той редеше конусите, правеше загрявката. Обикновените неща за един асистент. Само можем да гадаем дали Дерменджиев ще постигне успехи начело на Лудогорец. Всички предпоставки са налице, но ще видим дали ще се справи.

ОЩЕ СПОРТНИ НОВИНИ ЧЕТЕТЕ В SPORTONLINE.BG