Звездата на сръбската музика Шабан Шаулич пристига в Слънчев бряг

Туризъм

07-08-2014, 10:18

Снимка:

интернет

Автор:

burgasutre

Всичко от Автора

Сръбската легенда ще пее на 14 август

Мегазвездата на сръбската музика Шабан Шаулич ще пее в Слънчев бряг. Събитието ще се състои на 14 август в едно от култовите заведения в курорта, научи burgasutre.bg. Това ще е първо представление на Шаулич в най-големия туристически комплекс на Балканите.
Очаква се двучасовото музикално събитие да счупи рекорда по посещаемост досега на други изпълнители в "Слънчев бряг".
Преди 1 година сръбската звезда пя на живо в центъра на Смолян. От години Шаулич е влюбен в Родопите, където има много добри приятели.  В едно от интервютата си преди години той призна, че планината го вдъхновява и има създадени редица хитове в последните години именно в Родопите.
Шабан Шаулич е сръбски певец и композитор. Роден е на 6 май 1951 г. в град Шабац, Югославия. Много популярен в родината си, той е на сцената от 70-те години. Определят го като "Цар на народната музика".
Първият албум на Шабан Шаулич излиза през 1969 г. и носи името „Дайте ми утехa“ („Дајте ми утјеху“). В следващите години Шаулич създава хитове като „Увенуче нарцис бели“ („Увенуће нарцис бели“), „Два галеба бела“ („Два галеба бела“), „Доджи да остаримо зайедно“ („Дођи да остаримо заједно“), „Веруйем у любав“ („Верујем у љубав“), „Хайде мала да правимо лом“ („Хајде мала да правимо лом“), „Я нисам анджео“ („Ја нисам анђео“).