Искате да сте машина в леглото?

Правете тези упражнения

Всеки иска да е машина в леглото, но не на всеки му се получава. Дори и това трябва да се тренира редовно, за да се справяте добре. Ето една тренировка, която ще ви помогне да изгорите калории, да стегнете мускулите и да подобрите представянето си в леглото.

Лицева опора. Това класическо упражнение ще ви помогне да заздравите мускулите на гърдите и ръцете си и ще станете по-добри в леглото .

Легнете по гръб и изпънете ръцете си назад, а краката ви изпънати напред. След това ги вдигайте, докато се допрат и после ги свалете пак.

Клек с багаж. Това упражнение наподобява обикновения клек, но разликата е, че трябва да клякате, докато сте прегърнали една голяма чанта, в която има различни тежести.

Седнете на земята и се подпрете на ръцете, които са близо до вас. След това надигнете тялото си, като краката са изпънати напред и правят прав ъгъл с останалата част от тялото. Трябва да се подпирате само на ръцете си.

Напади. Това класическо упражнение ще ви помогне да заздравите бедрата и задните ви части и по този начин ще станете истински звяр в леглото.