"Змейовете" се събират на 15,16 и 17 август

Мястото: "Разсадника"

Традиционният мотосъбор на павелбанския мото клуб „Змейовете“ ще се проведе на 15,16 и 17 август тази година. Миналата година съборът бе отменен от „Змейовете“ в знак на траур към нелепо загиналия им приятел и член на клуба Марин Попов. Той намери смъртта си дни преди мото срещата, пометен от пиян шофьор на камион край Стара Загора.
Мястото на събора и тази година е обичайното: местността „Разсадника“.
Организаторите предвиждат освен много игри, забавления и традиционната почетна обиколка на курортния град точно в 12:00 часа на обяд в съботата по улиците на Павел баня. Няма да има, обаче, атрактивно каране на мотори, с което обикновено се слага край на обиколката. Този път след нея, колоната ще тръгне към гробищния парк на село Енина. Там момчетата от мото клуб „Змейовете“ и техните приятели ще отдадат почит на гроба на Марин Попов.
В последния му земен път Марин беше изпратен от тъжния рев на над 400 мотористи от цяла България миналата година. Марин Попов с други рокери от региона дълги години работеха и помагаха на каузата за безопасност на пътя и многократно се е включваха в различни кампании, организирани от органите на реда за спиране на войната по пътищата, но сам плати дан на продължаващия пътен ужас.
Курбан за здраве ще бъде раздаден в рамките на мотосъбора тази година, съобщиха организаторите от мото клуб „Змейовете“.