Мъж, продаващ тялото си, печели повече от английския премиер

Животът

09-08-2014, 15:07

Снимка:

mariehald

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Един англичанин е намерил правилната професия

Знаете ли коя е една от най-високо платените професии във Великобритания? Мъжката проститутка Джош Брандон признава, че изкарва над 360 000 паунда на година, пише inews.bg.

Той се смята за един богат и успешен човек в Обединеното кралство. Продавайки плътта си, той си осигурява една от най - високите заплати на Острова. Неговата надница за една нощ може да достигне до 4000 паунда или ако се сметне всичко за година до 360 000 паунда. Сумата е много по - висока от възнаграждение на премиера Дейвид Камерен, която е  едва 142,500 паунда.

Но въпреки успехите си, Джош е решен да преосмисли секс индустрията, като се постарае да я узакони.

"Аз не бих се описал като проститутка, защото не правя секс с всички мои клиенти, много от тях не ме наемат за такива услуги.  Към думата проститутка има такава стигма за това не я харесвам", коментира той.

"Тази професия се практикува още от зората на човечеството, не мога да разбера защо хората правят толкова голяма работа от нея", допълва мъжкият ескорт.

Докато много от нас се бъхтят, за да се изкачат по стълбата на успеха, Брандон сам е намерил начин да направи състояние. Той добавя, че за него това е работа като всяка друга и не е по-различна от това да си банкер или счетоводител. Но въпреки успехите му той все още има да води много битки, ако иска неговата професия да стане легална, пише английският вестник Mirror.

"Аз не съм сигурен как обществото ще приеме секс индустрията като истински занаят. Да бъдеш сам на себе си мениджър и публицист е същото като да осигуряваш услуги на своите клиенти".

Лондончанинът се надява много скоро хората да осъзнаят, че това не е срамна работа. "Това е просто бизнес", казва той.