Холистична акушерка и международен лектор прави семинар

Ува Майнер напътства родители и професионалисти в родилната грижа в Стара Загора

В Стара Загора днес международният лектор в областта на родилната грижа Ува Майнер ще проведе обучителен семинар „Как заедно да направим най-доброто за раждането”.

Семинарът е насочен към двойки, които очакват дете и професионалисти в областта на родилната грижа (акушерки, консултанти по кърмене, обучители за подготовка на раждането, лекари и др.) Лекцията ще се проведе от 17 до 20 ч. в ателие „Слънчогледи” на ул. Сава Силов 80, ет. 3. Участието става само с предварително записване.
Преди това , от 15.30 ч. в „Библиотеката” ще се състои среща-разговор, на която Ува Майнер ще разкаже повече за над 20-годишния си акушерски опит и методите, които включва в подкрепата на двойките във всички фази до появата на нов член на семейството.
В рамките на един час, Ува Майнер ще отговаря на въпроси и ще представи темата за семинара. Тя комбинира познанията си по психотерапия, йога, медитация, естествени методи на лечение, енергийно лечение, рейки, биорезонанс, цветни есенции, аромотерапия, билколечение, хомеопатия и др. с медицинската си подготовка на акушерка.
Ува Майнер е холистична акушерка, международен лектор, психолог, лечител и вдъхновител на красивото раждане. Тя е в България от 25 юли до 12 август по покана на сдружение „Зелената къща” и Алианса на Българските акушерки.
В рамките на визитата й София, Варна и Стара Загора тя провежда дискусионни срещи за обмен на опит с акушерки и други специалисти, работещи в областта на родилната грижа, както и семинари за родители.