По пътищата в Пловдив и региона

Животът

12-08-2014, 08:55

Снимка:

plovdivutre.bg, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Мъртъв щъркел откриха на магистрала "Тракия"

 

Мъртъв щъркел е открит на автомагистрала „Тракия” между 116 и 117 км. Сигналът е получен преди 8.00 часа, изпратен е екип, който да го вдигне, съобщава Фокус.

И още за пътната обстановка.

Все още не е отворен пътят Пловдив–Ситово–Лилково при село Храбрино. По пътя Троян–Кърнаре, км 109 дясно, поради свличане на скална маса до ръба на пътното платно е въведено временно ограничение на скоростта до 30 км/ч и движение с повишено внимание.

На пътя Пловдив-Белащица-Студенец има изнасяне на банкета с опасност за подкопаване на пътната конструкция вследствие от поройните дъждове. Участъкът е обозначен с пътни знаци, като движението се насочва в едната лента на пътното платно с ограничение на скоростта.

В Пловдив:

Продължава реконструкцията на пътната настилка по част от южното платно на бул. "Христо Ботев". Заради изграждане на кръгово кръстовище на булевард "Цар Борис Трети Обединител" с булевард "Марица - юг", до 25 август е затворено западното платно на бул. "Цар Борис Трети Обединител" в отсечката от Баня старинна до кръстовището при Водната палата.

До 1 септември е затворена за движение ул. „Огражден” в участъка от бул.”Дунав” до ул.”Стефан и Обрейко Обрейкови”. Затворено за ремонт до 30 октомври е северното платно на бул. ''Пещерско шосе'' в участъка от ул.”Царевец” до ул.”Явор”. Трафикът не е натоварен.