Евродепутати с благодарствено писмо до Здравко Димитров

Животът

12-08-2014, 15:51

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

За добрата работа по време на кампанията за евроизборите

Областният координатор на ГЕРБ Пловдив област Здравко Димитров получи благодарствени писма от евродепутатите от ГЕРБ Томислав Дончев и Мария Габриел. То е във връзка с провеждането на изборите за членове на Евро парламента.

В писмото си Дончев благодари на всички от ГЕРБ Пловдив област - ръководство, членове и симпатизанти за подкрепата, помощта и доверието при провеждането на изборите.

В писмото на Томислав Дончев се казва: "Победата не е за тези, чиито лица се виждат на плакатите. Тя е за онези, които не пестиха време и сили, за да подкрепят ПП ГЕРБ, с което доказаха, че успехът на България е в нашите ръце."

Томислав Дончев благодари и на младежите от организацията – "за енергията, вярата и доверието, за надеждата, че България има бъдеще в лицето на активните, отговорни и отдадени бъдещи лидери".

От своя страна Мария Габриел благодари на областното ръководство, в лицето на Здравко Димитров, за топлото посрещане и добрата организация на срещите с членове и симпатизанти в Пловдив, Карлово, Раковски и Съединение. В писмото си Габриел изтъква, че ПП ГЕРБ гради своята последователна, решителна политика и благодарение на "безрезервна работа и подкрепа на всички членове и симпатизанти на партията".