Бизнесменът бияч Джонито призна: Бихме се с дрогираната ми работничка

Новините

14-08-2014, 13:26

Снимка:

фейсбук

Автор:

Явор Томов

Всичко от Автора

Аз не съм искал нищо, целият ми мъжки персонал е спал с нея, даже си е искала от доставчиците

Бизнесменът Димитър Николов-Джонито, за който медиите информираха, че е пребил зверски работничката си в Поморие е признал в социалните мрежи за побоя над младата жена. „Днес даже и се бихме с дрогираната ми работничка, ужас”, е написал работодателят, който бе обвинен и в сексуален тормоз от младата му служителка. Признанието за побоя Джонито прави в 01, 53 часа на 11 август, няколко часа след като той и дъщеря му пребиват 24-годишната бургазлийка Йорданка Минчева. Два дни по-късно Николов пише във Фейсбук страницата си, че изобщо не му пука и вече е станал известен престъпник. Дори очаквал да дойдат да го арестуват и до го линчуват. „Ми тя си го казваше и не се криеше че е наркоманка. А че целият ми мъжки персонал е спал със нея ,не го казва ...а аз не съм искал нищо от нея и сега виновен ...даже си е искала от доставчиците на стока”, пише във фейсбук страницата си бизнесменът Джонито. Там той е посочил, че е жител на Несебър.
Вчера 24 годишната бургазлийка Йорданка Минчева подаде сигнал, че работодателят й Димитър Николов я пребил и обезобразил с юмруци и ритници, след като е решила да напусне работното си място и е поискала да й изплатят заработените пари. "Той бе от едната страна, а дъщеря му от другата. Биха ме, все едно бият мъж“, това разказа 24-годишната бургазлийка Йорданка Минчева. Момичето в момента е в Неврохирургията в МБАЛ – Бургас с множество рани, предстои да и се направят серия от допълнителни изследвания.
Освен това, докато е работила близо месец в магазина на Джонито в Поморие, той и е правил намеци със сексуален контекст. „Идваше до мен, докосваше ме, целуваше ме. Не знаех как да реагирам. Помолих дъщеря му да му каже да спре, а той през цялото време се смееше и казваше, че се шегува“, разказва пред сайта Флагмен Йорданка.
Побоят по думите на Йорданка Минчева става в Поморие, пред магазина,в който е работила.
В последният си работен ден тя отново става жертва на агресията на бизнесмена. Йорданка се опитва да потърси част от заработените си пари, но среща упреците на бизнесмена, който казва, че няма да ѝ даде и стотинка, защото си тръгнала без предупреждение.
„Казах му, че много добре знае защо си тръгвам. Тогава той побесня и с дъщеря му започнаха да ме налагат. Нямам си представа колко време са ме били. Някоя от колежките сигурно се е изплашила, че ще се случи нещо страшно и са извикали полиция, когато дойде патрулката, аз седях беззащитна и пребита на земята, а те твърдяха, че така съм дошла. Изобщо не се притесниха“, разказва през сълзи 24-годишното момиче. То се закани, че ще съди работодателят си и дъщеря му за побоя над нея.