Мащабни летни разпродажби в Гранд мол

Варна Лайф

14-08-2014, 12:28

Снимка:

Нина Локмаджиева

Автор:

Grand Mall

Всичко от Автора

До 70% намаления в над 100 магазина

Наложил се като модна дестинация №1 за морската столица, в разгара на върховия сезон Grand Mall става най-голямата търговска територия за мащабни летни разпродажби край морето. Над 100 магазина обявяват до 70% отстъпка. Големите световни брандове H&M, Zara и Humanic, които са представени във Варна единствено в Grand Mall, предлагат станалата вече традиционна за това време на годината отстъпка до 70%.

Intersport и Sport Vision, също единствени представители на марките си в града, дават отново до 70% отстъпка от цените на особено търсените през летния сезон спортни стоки и спортни модни линии. При Adidas отстъпките са до 35%.

До 70% по-ниска цена може да се открие и в магазините на Bershka, Manila Crace, Playlife, Bote, Pull&Bear, Stradivarius, LC Waikiki, Massimo Dutti, Andrews, Kenvelo, Terranova и Sportina. До 50% надолу падат цените в Tom Tailor, Misaki, Guess, Badoo, Oppio, US Polo.

В Deichmann при покупка на два намалени артикула, вторият е с 50% отстъпка.Обувките на Camper и Hush Puppies също могат да се купят с до 50% отстъпка, тя важи и за изделията на Samsonite. Bata дава до 70% отстъпка.

Българските модни марки Daphne и Junona в дамското облекло и Teodor и Adelly в мъжкото предоставят до 50% отстъпки.

Изгодни предложения има и при бельото – в Oysho и Za-Za обявяват до 70% отстъпка, в Skiny и Esprit до 50%, в Triumph до 30%.

Добри оферти за родителите предлагат магазините за детски облекла и обувки. В Kinderland, Carnival Kids и Perfection отстъпката достига 50%, в Mayoral е 30%, а в KK – 20 %.

Предложения за актуалните слънчеви и диоптрични очила с отстъпка имат Vision Express – до 70 % и Opticlasa – до 50%.

Големите магазини за парфюмерия и козметика Douglas и Beauty zone имат до 20 % отстъпки в разгара на търсенето на продукти за слънцезащита.

Още оферти могат да се видят в сайта и Фейсбук страницата на Grand Mall .

За радост на хилядите български и чуждестранни посетители, които пристигат всеки ден, те могат да правят своя шопинг в една преобразена с много ваканционно настроение среда. Уникална декорация на морска тема с автор флориста дизайнер Луиза Георгиева създава свежа атмосфера, като изпълва с елегантни въздушни инсталации пространствата на мола.

Големите летни разпродажби в Grand Mall продължават до 31 август. Дотогава остават под покрива на гостоприемния търговски център и дните на българските занаяти, които предоставят на туристите пъстра атракция с постоянните демонстрации на старинни техники на работа.