Феновете на Добруджа, карат играчите да се раздават на 120 процента

Спорт

14-08-2014, 15:52

Снимка:

DobrichUtre.bg

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Добруджа би "децата" на Спартак 1918 с 3:0

Мачът със Септември (Симитли) е събота от 18.00 часа на стадион „Дружба"

Старши-треньорът на Добруджа Светослав Тодоров и футболистите Симеон Симеонов и Ивайло Димитров за пореден път изказаха своята благодарност към привържениците, които карат футболистите да дават 120 процента от своите възможности, съобщи ИА Добруджа.
Страхотно е, че на нашите мачове има подобна атмосфера. Това кара играчите да дават онази екстра от себе си, която идва само при подкрепа от трибуните, коментира Светослав Тодоров.
Всички играчи сме много доволни от подкрепата, говорим си помежду си, че агитката ни дава страхотен стимул, призна капитанът Симеон Симеонов.
Иначе настроението в тима преди съботното домакинство на Септември Симитли е добро, всички играчи тренират, единствено Детелин Димитров продължава възстановяването си и няма да бъде на линия за мача.
Подготвили сме се за противника, направили сме нужното разузнаване, но за нас е важно как ние ще се представим. Надявам се да зарадваме хората, които ще дойдат на стадиона, заяви Светослав Тодоров.
Мачът от третия кръг на „Б" група ще се играе в събота от 18.00 часа на стадион „Дружба". Главен съдия ще бъде Тихомир Алексов от София.