Хубчев няма да позволи отпускане след двете победи

Старши-треньорът на "Берое" определи победата над "Славия" като заслужена

Като напълно заслужена определи победата над "Славия" старши треньорът на "Берое" Петър Хубчев. По думите му, отборът е имал възможност за още един гол. Хубчев заяви, че тактически "Славия" бе надигран. Според него отборът трябва да е по-настойчив в моменти, в които противника прави по-голям натиск, но като цяло победата е напълно заслужена.
Пред beroe.tv Петър Хубчев коментира и грешките в мача. "Може би за феновете е изглеждало, че контролираме мача. Така беше първото полувреме. Аз много често го споменавам – знам добре възможностите на тези момчета и знам какво могат. Полека лека трябва да направим така, че да сме по-добре и като отбор и като индивидуалности", каза той.
По отношение на предстоящата среща с "Хасково", Хубчев бе категоричен, че отпускане няма как да стане. "Познавам си хората много добре. Знаем отношението на всички в клуба към работата. Не се притеснявам от отпускане, но всичко е възможно във футбола. Преди 2-3 седмици се говореха други неща – играхме добре, а нямахме точки. Сега обаче почват други неща да се говорят. Ние трябва да сме внимателни и да си вършим нашата работа. За отбор като „Берое“ този двубой с „Хасково“ е много опасен и много важен. Няма значение обаче „Хасково“, „Левски“, ЦСКА или „Марек“. Всички показаха, че заслужават уважение и то доста сериозно", заяви наставникът на зелено-белите.