Десислав Чуколов: Бареков, свали си имунитета!

Политика

17-08-2014, 13:48

Снимка:

btvnews.bg

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

ББЦ vs ТВ "Алфа"

"Циркаджийските изпълнения на новоизлюпения политик Бареков не спряха дори и ден по-късно след инцидента"

Заместник – председателят на АТАКА Десислав Чуколов, зоналният отговорник на партията за Североизточна България Николай Александров и журналистът от телевизия „Алфа“ Николай Караколев дадоха пресконференция по повод оскверняването на празника на Варна и този на „Голяма Богородица“ от Николай Бареков и неговата свита, съобщиха от пресцентъра на партията.

Националистите представиха пред журналистите диск с кадри от скандална физическа саморазправа, при която хората на Бареков, наставлявани от Бареков блъскат, удрят и ритат журналисти от телевизия Алфа. Поводът за агресията им бяха неудобните за Бареков журналистически въпроси.

Чуколов обясни, че от месец атакистите обикалят цяла варненска област. „Посетили сме общини, малки села, там, където политик не е стъпвал от години, да не кажа от десетилетия. Навсякъде, където се срещам със симпатизанти и граждани, задавам един простичък въпрос. Бареков купува ли гласове и тук? Навсякъде казват „Да, купува, купува”. Между 50 и 60 лева е варирала сумата, която Бареков е плащал във варненска област. И, естествено, че когато Бареков посети град Варна, естествено, че най-нормалния въпрос, който всеки уважаващ себе се журналист трябва да му зададе е, господин Бареков, ще купувате  ли отново гласове на тези избори? Бареков при такъв въпрос започва да проявява агресия. Това е господин Бареков. Един политик в кавички, който се изживява като мутра.”

Чуколов подчерта, че Бареков не отговори на тези въпроси - колко пари даде за изборите за Европейски парламент? Ще купува ли отново гласове на предстоящите избори? „Това е Бареков - Един политик, който се възползва от ниската избирателна активност на последните избори. По 10 човека на секция имаше като застъпници, които всъщност бяха платени и господин Бареков по този начин успя да получи един процент, с който купен резултат сега оглушава ушите на всички българи, твърдейки, че той е новия политик, че това е новото лице на българската политика. Това всъщност е един мутра-политик. Защото методите, които той използва, са мутренски.”

Чуколов раздаде дискове на журналистите, на които се вижда как се държи новия политик господин Бареков. Как заповядва на своите гавази да ритат, да блъскат, да обиждат и да се държат просташки.

Циркаджийските изпълнения на новоизлюпения политик Бареков не спряха дори и ден по-късно след инцидента с битите журналисти на телевизия „Алфа“ Николай Караколев и Михаил Михайлов. Наглостта на най-цензуриращата партия в България стигна до там, че пи ар-ът Никола Митев – Нико и крадливата му колежка, опитала да си присвои ветробрана на микрофона ни влязоха в залата, докато течеше пресконференцията на АТАКА и започнаха да вдигат скандали. Десислав Чуколов се намеси и изгони натрапниците от клуба на АТАКА.

Изгонените, като мръсни котета, протежета на Бареков явно незнаеха какъв е редът, за да говориш с медиите. Първо трябва да организираш пресконференция, след това да поканиш журналистите на нея и накрая да говориш. Явно умствените възможности на директора на пресслужбата на Бареков – Никола Митев стигат само, за да може да се прави на бабаит със солидна охрана.

Десислав Чуколов е категоричен, че главният прокурор Сотир Цацаров трябва да се захване сериозно с мутренските изпълнения на Бареков. Заместник – председателят на АТАКА призова Бареков Също да си свали имунитета.

Ако министерството на вътрешните работи си свърши работата и не бъде позволено на Николай Бареков да купува гласове, АТАКА ще има много по-висок процент подкрепа от „България без цензура“, категоричен бе заместник-председателят на националистите Десислав Чуколов.