Служител в морга правил секс със 100 трупа

Животът

18-08-2014, 07:48

Снимка:

интернет, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Гнусната история шокира САЩ

Служител в морга в Охайо разкри, че може да е правил секс с останките на над "сто" жени. Той е продължил да се наслаждава на ласките на мъртвите, дори когато съпругата му го издала на властите. Говорейки за инцидентите, служителят от окръг Хамилтън Кенет Дъглас казва: "Качвах се върху тях и си свалях гащите". Докато той говори за тялото на Шарлийн Аплинг, Дъглас казва: "Помня, че влязох във фризера, извадих я в една от стаите отзад". След това се чува на записа как той каза на полицаите: "правих секс с нея".

Попитан за броя на телата, с които той е правил секс, Дъглас отговаря: "Може би са сто". По думите му, поведението се дължи на злоупотреба с алкохол и наркотици. "Ако бях трезвен на работа, ако не бях пил нищо, това нямаше да се случи. Друсах се с крак и отивах на работа, също пиех и отивах на работа", разказва некрофилът.

В клип с показанията й съпругата на извратеняка казва, че се е опитала да се свърже с някой чиновник относно поведението на съпруга си, но никой не й повярвал. Жената също казва, че когато мъжът й се събличал, той е миришел гадно, пише БЛИЦ.