Мадона се гушка с Кейт Мос на рождения си ден (снимка)

Мадона завихри щур купон по случай 56-тия си рожден ден

Поп кралицата Мадона заформи грандиозен купон по случай 56-тия си рожден ден. Макар че изпълнителката вече е на доста сериозна възраст, тя не спира да се забавлява и да показва, че все още има младежки дух. Партито било във винтидж стил и всички нейни приятели и семейството на Мадона уважили певицата, като заложили на стилни костюми и пищни рокли, които да засилят стилната атмосфера по време на тържеството.

Партито се провело в Кан, Франция в невероятно красива френска вила, а самата Мадона не спирала да се радва на присъствието на сина си Роко, щерка си Лурдес Леон и другата й дъщеря Мърси, с които през другото време рядко прекарвали време заедно, имайки предвид натоварения им график.

Мадона не пропусна да сподели с феновете си и моменти от партито, като публикува няколко снимки, на които позира с някои от гостите си. Две от снимките обаче правят най-силно впечатление. Първата е тази, на която Мадона позира с топмоделът Кейт Мос. Двете са застанали на колене и са опасно близко една до друга. Фотосът е озаглавен: ''На колене кучки!''.