Ники Михайлов по-добър татко от Божинов (ВИДЕО)

Националният вратар публикува видео със сина на Алисия, на което пеят заедно от сърце

Ники Михайлов за пореден път показа колко добър баща може да бъде на Валерко и колко много се забавляват двамата. Националният вратар публикува видео със сина на Алисия, заснето в личния луксозен автомобил на Ники, пише Kliuki.net.

В краткото селфи клипче Михайлов и Валери Божинов-младши рапират на хип-хоп парче, което звучи на CD-то. Детето на Алисия се вози на задната седалка и припява на Ники Михайлов с оттренирани жестове, като тези на футболиста.

„Лека нощ, хора! С моя малък приятел сме уморени! Мир и любов на всички мои последователи“, е написал под клипчето националният вратар в социалната мрежа.

Ники Михайлов неведнъж е казвал, че много обича сина на Алисия и го има свой най-добър приятел. Той никога не е сравнявал отношенията си към сина на Валери Божинов с бащинските и неколкократно е подчертавал, че се държи с детето като със свое приятелче.

Това е достатъчно за Алисия, която смята, че биологичният баща на Валерко не полага достатъчно грижи за него и не го дарява с достатъчно любов.

По всичко личи, че фолк певицата има пълно доверие на Ники Михайлов и спокойно може да му повери сина си за уикенда. Валерко и футболистът често се забавляват само двамата – ходят на риболов, на мач, тренират заедно футбол и прочие хобита, присъщи за баща и син.